Професионална гимназия ”Петър Парчевич”-град Раковски

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система Пазарджик, 9 февруари 2017.
Advertisements

«Подкрепа за дуалната система на обучение“ 11-то заседание на Комитета за наблюдение гр. София, 29 май 2019 г.
ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ “ПЕТЪР ПАРЧЕВИЧ“-ГРАД РАКОВСКИ
ИНФОРМАЦИЯ за изпълнението на делегирания бюджет на НУ”Св. Климент Охридски” – гр. Пловдив ПРЕЗ ПЪРВО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2013 ГОДИНА.
ПЛАН-ПРИЕМ 2019/2020 г. Профили на 2. СУ
ИНФОРМАЦИЯ за изпълнението на делегирания бюджет на НУ”Св. Климент Охридски” – гр. Пловдив ПРЕЗ ПЪРВО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2014 ГОДИНА.
ИНФОРМАЦИЯ за изпълнението на делегирания бюджет на НУ”Св. Климент Охридски” – гр. Пловдив ПРЕЗ ТРЕТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2012 ГОДИНА.
ИНФОРМАЦИЯ за изпълнението на делегирания бюджет на НУ”Св. Климент Охридски” – гр. Пловдив ПРЕЗ 2012 ГОДИНА.
Състояние на ромската образователна интеграция:
ОБЯВА за учебната 2018/2019 година СУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“ГР. МАДАН
ПРЕЗ ВТОРО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2019 ГОДИНА
Професионална гимназия по икономика „Д-р Иван богоров“
ИНФОРМАЦИЯ за изпълнението на делегирания бюджет на НУ”Св. Климент Охридски” – гр. Пловдив ПРЕЗ ВТОРО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2012 ГОДИНА.
Задочната форма на обучение в ПГПТ “А. Ц. Буров” - Русе
Предварителен списък на индикаторите
Училище за професионалисти!
Област на интервенция Подобряване на равния достъп до възможностите за учене през целия живот за всички възрастови групи във формален, неформален и неофициален.
Препис на презентация:

Професионална гимназия ”Петър Парчевич”-град Раковски Прием Учебна 2019/ 2020 година Професионална гимназия ”Петър Парчевич”-град Раковски Професия Специалност Икономист- Информатик-дневна и самостоятелна форма на обучение, с Трета степен на ПК Икономическа информатика Готвач-дневна и самостоятелна форма на обучение, с Втора степен на ПК Производство на кулинарни изделия и напитки Сътрудник в маркетингови дейности-дневна и самостоятелна форма на обучение, с Втора степен на ПК Маркетингови проучвания Електромонтьор-дневна и самостоятелна форма на обучение, с Втора степен на ПК Електрически машини и апарати Електрообзавеждане на транспортни средства Работник в озеленяването-задочна форма на обучение в 9 клас, с Първа степен на ПК Озеленяване и цветарство Контакти: град Раковски бул.”Г.С.Раковски”100-б тел.03151-24-02 GSM 0895295885

ПРЕДИМСТВА ЗА УЧЕНИЦИТЕ НА ПГ”ПЕТЪР ПАРЧЕВИЧ” 1.Получаване на стипендии за успех и социална подкрепа-сума на стипендиите: от 30 лв-до 50 лв 2.Еднократни помощи и купони за храна-след преценка на социалното и финансово състояние на ученика от класния ръководител 3.Безплатен транспорт до населеното място на ученика 4.Безплатно ползване на учебници от училището 5.Участие в извънкласни форми,семинари,лагери 6.Производствена практика в реална работна среда 7.Участие в проект“Ученически практики“-получаване на стипендия от 300 лв/за ученици навършили 16 г/