Център за трансфер на технологии НИС НА СУ “СВ. Климент Охридски”

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
Европейски Виртуален Инкубатор Leonardo da Vinci EC Programme
Advertisements

Точка 4: Представяне, обсъждане и вземане на решение за над договаряне на наличния финансов ресурс по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен.
Онлайн и офлайн дигитални колекции на Университетската библиотека „Св
Регионалната иновационна стратегия и Регионалният план за развитие Информационен ден 15 декември 2005 г., Пловдив доц. Петкан Илиев, съветник, Фондация.
СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“
Сътрудничеството между Градска библиотека и
С Т Р А Т Е Г И Я ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ПАРТНЬОРСТВО НА РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ С БИЗНЕС СРЕДИТЕ ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ОБУЧЕНИЕ.
ЦЕНТЪР ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ТРАНСФЕР - ГЛОБАЛ ЕООД
Кандидатстудентска кампания 2019 Технически университет – София
ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ
InvestEU A #investEU.
Информационен ден – гр. Перник
„Развитие на капацитета на специализанти, постдокторанти
Препис на презентация:

Център за трансфер на технологии НИС НА СУ “СВ. Климент Охридски” Център за трансфер на технологии НИС НА СУ “СВ. Климент Охридски” Златина Карова zkarova@tto.uni-sofia.bg

ИНОВАЦИИТЕ – среща на наука и бизнЕс в столичния град Какво Не ТРЯБВА ДА прави ЕДИН ЦТТ: •Да се занимава с предкомерсиализационно проучване или планиране и др. –да търси и намира средства за проучвания –да изгражда платформи за проучвания –да изгражда партньорства за проучвания освен в случаите на съвместно лицензиране •Да се включва в трансфер на знания, които не са свързани с комерсиализация, като: •Действа като консултант - посредник •Участва в рисково финансиране •Управлява Инкубатори или други университетски структури и проекти