Точка 5: Представяне, обсъждане и вземане на принципно решение по предложение за прехвърляне на резерва за изпълнение на приоритетна ос 1 в приоритетна.

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТЕН РАСТЕЖ“ 2014 – 2020 г. НАПРЕДЪК НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО.
Advertisements

Избор на нов състав на Младежки общински съвет - Казанлък
РАБОТНА ГРУПА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
Напредък в изпълнението на ОП НОИР
Точка 4: Представяне, обсъждане и вземане на решение за над договаряне на наличния финансов ресурс по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен.
«Подкрепа за дуалната система на обучение“ 11-то заседание на Комитета за наблюдение гр. София, 29 май 2019 г.
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА “РЕГИОНИ В РАСТЕЖ”
Моделиране и компютърно симулиране на хидромеханични процеси
Програма за развитие на селските райони.
Т. 6 Представяне, обсъждане и вземане на решение за изменение на Индикативната годишна работна програма (ИГРП) за 2019 г. на Оперативна програма „Наука.
Т. 7 Представяне, обсъждане и вземане на решение за одобрение на методология и критерии за подбор на операция „Студентски практики 2” 11-то заседание.
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА “РЕГИОНИ В РАСТЕЖ”
Напредък в изпълнението на ОП НОИР БТПП, гр
Препис на презентация:

Точка 5: Представяне, обсъждане и вземане на принципно решение по предложение за прехвърляне на резерва за изпълнение на приоритетна ос 1 в приоритетна ос 2 и изменение на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г. 11-то заседание на Комитета за наблюдение гр. София, 29 март 2019 г.

ИП 1а Инфраструктура и подобряване на капацитета за научноизследователска дейност ТЦ 10 Приоритетна ос 2 Образование и учене през целия живот ИП 10ii Подобряване качеството на висшето образование Нова процедура Усъвършенстване на системата на висшето образование ТЦ 1 Приоритетна ос 1 Научни изследвания и технологично развитие Резерв 27,6 млн. лв.

Проект на решение: 1. Комитетът за наблюдение на ОПНОИР взема принципно решение да бъде прехвърлен резервът за изпълнение на Приоритетна ос 1 „Научни изследвания и технологично развитие“, в размер на 14 112 094 евро в Приоритетна ос 2 „Образование и учене през целия живот“. 2. Комитетът за наблюдение на ОПНОИР дава мандат на Управляващия орган да предприеме необходимите действия за изменение на оперативната програма и последващото му съгласуване с КН.

Благодаря Ви за вниманието! Координати за контакт: гр.София, 1113 Бул.Цариградско шосе №125, блок 5, ет.1 Тел: +359 2 46 76 101 http://opnoir.bg/