Моделиране и компютърно симулиране на хидромеханични процеси

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
Име: Популяризиране на предимствата за инвестиране в България
Advertisements

ИНВЕСТИРА ВЪВ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ
Как да се обличаме и сържим в обществото
УСПЕШНО ПОВЕДЕНИЕ НА МЛАДАТА ДАМА И МЛАДИЯ ГОСПОДИН
Ръководител: АНЕЛИЯ РАЧЕВА
Клуб “НАШЕТО СЕМЕЙСТВО”
УЧИЛИЩНА “АКАДЕМИЯ ЗА МЛАДИ УЧЕНИ”
СОУ „Иван Вазов“ град Мездра пилотно училище
Т. 6 Представяне, обсъждане и вземане на решение за изменение на Индикативната годишна работна програма (ИГРП) за 2019 г. на Оперативна програма „Наука.
Т. 7 Представяне, обсъждане и вземане на решение за одобрение на методология и критерии за подбор на операция „Студентски практики 2” 11-то заседание.
СТРАТЕГИЯ ЗА ОДИТ ТЕСТ – ДЪРВО НА РЕШЕНИЯТА
Клуб “БАЛКАНИТЕ - ШАРЕНА ЧЕРГА”
Как да се обличаме и държим в обществото
ИНФОРМАЦИОНЕН СЕМИНАР 2
КЛУБ “МЛАД ЕКОЛОГ І ДА ОПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА”
Изборът на научна кариера
Клуб „ПАРИЧНИТЕ ЕДИНИЦИ В СТРАНИТЕ ОТ ЕВРОПА“
Точка 5: Представяне, обсъждане и вземане на принципно решение по предложение за прехвърляне на резерва за изпълнение на приоритетна ос 1 в приоритетна.
ОП “Развитие на човешките ресурси”
„Развитие на капацитета на специализанти, постдокторанти
Препис на презентация:

Моделиране и компютърно симулиране на хидромеханични процеси проект: BG05M20P001-2.009-0015 “Подкрепа за развитие на капацитета на докторанти и млади учени в областта на техническите, природните и математическите науки” Дейност 7: Организиране и провеждане на обучения в специфични научни области Дисциплина: ANSYS MULTIPHISICS, ANSYS WORKBENCH и CFX Моделиране и компютърно симулиране на хидромеханични процеси -------------------------------------------------------------------------------------------- www.eufunds.bg ------------------------------------------------------------------------------------------- Проект BG05M2ОP001-2.009-0015“Подкрепа за развитие на капацитета на докторанти и млади учени в областта на техническите, природните и математическите науки“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд