РАБОТНА СРЕЩА НА ЕКСПЕРТИТЕ

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
СРЕДНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ
Advertisements

Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система Пазарджик, 9 февруари 2017.
РАБОТНА СРЕЩА НА ЕКСПЕРТИТЕ
Ролята на РИС проектите в регионалното развитие
РАБОТНА СРЕЩА НА ЕКСПЕРТИТЕ
Програма за морско дело и рибарство г.
Регионалната иновационна стратегия и Регионалният план за развитие Информационен ден 15 декември 2005 г., Пловдив доц. Петкан Илиев, съветник, Фондация.
С Т Р А Т Е Г И Я ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ПАРТНЬОРСТВО НА РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ С БИЗНЕС СРЕДИТЕ ЗА ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ОБУЧЕНИЕ.
АКТУАЛИЗИРАН ДОКУМЕНТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ОБЛАСТНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ НА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД Изготвил: Прайм Консултинг.
ЦЕНТЪР ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ТРАНСФЕР - ГЛОБАЛ ЕООД
Проект: Подобряване мобилността на работещи и безработни
ЕФЕКТИВНИ МЕРКИ ЗА ПРОДУКТИВНОСТТА И БЕЗОПАСНОСТТА НА ДМР
Област на интервенция Подобряване на равния достъп до възможностите за учене през целия живот за всички възрастови групи във формален, неформален и неофициален.
Препис на презентация:

РАБОТНА СРЕЩА НА ЕКСПЕРТИТЕ за партньорска проверка на изследователските и развойни дейности Дейност 2

РЕГИОНАЛЕН ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ за насърчаване създаването на устойчиви работни места, базирани на обучение в кулинарния и ресторантьорския сектор в Трансграничния регион Румъния - България юли 19 г

Политики за заетост – 2014 – 2020: Европейска политика за заетост СТРУКТУРА Въведение. Политики за заетост – 2014 – 2020: Европейска политика за заетост Национална политика за заетост Регионална политика за заетост 3. Икономическо състояние на Трансграничния регион Румъния – България – общ преглед на база Оценителен доклад I 4. Икономическо състояние на ресторантьорския и кулинарния сектор в Трансграничния регион Добрич, Констанца – общ преглед на база Оценителен доклад II юли 19 г

5. Състояние на професионалните организации за обучение и образование в Трансграничния регион Румъния – България с акцент върху сектор туризъм – кулинарен и ресторантьорски бранш – общ преглед на база Оценителен доклад I Пазар на труда – характеристика на региона, състояние и възможности за развитие - общ преглед на база Оценителен доклад II. 6. Мерки за подкрепа на устойчива заетост чрез обучение в Трансграничния регион Румъния – България, с фокус на кулинарния и ресторантьорския сектор – на база предвидените дейности в проекта и съгласно приоритетите на двете държави: юли 19 г

Съвместни програми за обучение Пътища за признаване на уменията Осигуряване на обучения и обмен на преподаватели и обучаеми в Румъния и България по 4 основни професии в кулинарния и ресторантьорския сектор – готвач, хлебар/сладкар, барман/сервитьор, ресторантьор 7. Възможности за партньорства. 8. Заключение. юли 19 г

Павлина Богданова Стефанова Овидиу Константин Тифрея координатори по качеството на изследвания и обучения Добрич и Констанца юли 19 г