СИГУРНОСТ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ.

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система Пазарджик, 9 февруари 2017.
Advertisements

Телеком сервиз България
ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ “ПЕТЪР ПАРЧЕВИЧ“-ГРАД РАКОВСКИ
Проект на Закон за доброволчеството
Удовлетвореност на потребителите на административни услуги в Регионално управление на образованието - Благоевград.
АКТУАЛИЗИРАН ДОКУМЕНТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ОБЛАСТНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ НА ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД Изготвил: Прайм Консултинг.
ЦЕНТЪР ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ТРАНСФЕР - ГЛОБАЛ ЕООД
Професионална гимназия по икономика „Д-р Иван богоров“
Предварителен списък на индикаторите
Държавна агенция „Електронно управление“
УНИВЕРСИТЕТСКИ АНКЕТИ
Област на интервенция Подобряване на равния достъп до възможностите за учене през целия живот за всички възрастови групи във формален, неформален и неофициален.
Препис на презентация:

СИГУРНОСТ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ

www.selena52.com Сигурност за вашия успех! Фирма „Селена 52” ЕООД: Фирма „Селена 52” ЕООД: Регистрирана в СГС по ф.д., №10108 на 08.11.2002 г., със седалище и адрес на управление гр. София, ул. “Дамян Груев” № 10-12, ет.1. Сертификати: Дружеството е сертифицирано по ISO 9001-2008 Лицензи: Лиценз за ивършване на частна охранителна дейност № 704/14.11.2005 г. от МВР, за охрана на имущество на физически или юридически лица; охрана на ценни пратки и товари. Лиценз за извършване на частна охранителна дейност № 1688 /16.12.2011г. от МВР, за охрана на мероприятия. Лиценз за извършване на частна охранителна дейност № 1740 /09.02.2012 г.от МВР, за лична охрана на физически лица. Лиценз на център за професионално обучение №201212967 /28.03.2012г.от НАПОО – Министерски съвет. Сигурност за вашия успех!

www.selena52.com Сигурност за вашия успех! Услуги: ◊ Въоръжена и невъоръжена физическа охрана ◊ Персонална охрана на физически лица ◊ Охрана на ценни пратки и товари ◊ Охрана на железопътния транспорт ◊ Охрана на мероприятия ◊ Охрана на имущество на физически и юридически лица ◊ Охрана на сгради, помещения и стопански обекти ◊ Провежда курсове за обучение в сферата на сигурността Нашите цели: Качество на обслужване. Предоставяне на напълно завършена и адекватна услуга, спрямо всеки клиент. Ние гарантираме: Висок професионализъм, акуратност, доверие, и конфиденциалност Нашите клиенти: Първа Инвестиционна Банка-АД, „Юлен”АД, „Домейн бойар”АД, „Балкан Холидейз Сървисис”, „Кемпински Хотел Гранд Арена”, гр.Банско, бившия МК „Кремиковци”, ОЦК „Кърджали”, ПСТ “Холдинг” АД и др. Сигурност за вашия успех!

www.selena52.com Сигурност за вашия успех!

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ “СЕЛЕНА 52″ www.selena52.com ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ “СЕЛЕНА 52″ Център за професионално обучение „СЕЛЕНА 52”, е специализирано звено в структурата на фирма „СЕЛЕНА 52”ЕООД и е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение / НАПОО / със Заповед № 282 /28.03.2012.год. Главната цел на ЦПО е да доставя висококачествени услуги в областа на обучението, като предлага разнообразни курсове за желаещите да повишат своята квалификация, както и на желаещите да придобият нова професия в сферата на сигурността. Осъществява висококачествено професионално обучение на лица, с оглед повишаване на тяхната квалификация. Учебните програми са съобразени със Закона за професионалното образование и обучение и осигуряват необходимите теоретични знания и практически умения за усвояването на конкретната професия. За нас е от голямо значение, хората, които обучаваме, да придобиват професионални умения, които ще са им полезни, не само в бъдещата им работа, но и в техния личен живот. Сигурност за вашия успех!

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ www.selena52.com ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПРОФЕСИЯ СПЕЦИАЛНОСТ КОД Охранител Банкова охрана и инкасова дейност 861010 8610101 Физическа охрана на обекти 861003 Сигурност за вашия успех!

www.selena52.com КУРСОВЕ Сигурност за вашия успех! Център за професионално обучение „СЕЛЕНА 52”, организира и провежда курсове в сферата на сигурността : 1. Курс за професия охранител по „Програма минимум” утвърдена от Директора на НСП Специалност: - банкова охрана и инкасова дейност - физическа охрана на обекти 2. Курс за безопасно боравене с огнестрелно оръжие по Наредба № Iз 575 от 02.03.2011г., на Министъра на Вътрешните работи За повече информация: тел. 02/800 21 29 e-mail: info@selena52.com Сигурност за вашия успех!

www.selena52.com Семинар: “Актуални аспекти в съвременната корпоративна сигурност” 24.04.2013 г. Сигурност за вашия успех!

www.selena52.com Центъра за професионално обучение „СЕЛЕНА 52”, разполага с база за провеждане на мероприятия и обучения. Учебната зала за провеждане на теоретични занятия е оборудвана с преподавателски бели дъски, флип чарт и възможност за презентиране на учебния материал посредством компютър и дисплей, има достъп до интернет. Сигурност за вашия успех!

www.selena52.com КУРС ЗА ОХРАНИТЕЛ Сигурност за вашия успех! За да се запишете в курс за охранител е нужно да представите следните документи: 1. Лична карта – за справка при записване 2. Диплома – копие от завършена степен на образование. / за попълване на личният регистрационен картон в ЦПО / 3. Една ваша актуална снимка / за документи / 4. Платена такса за обучение БАНКА : Първа Инвестиционна банка, клон София IBAN : BG39FINV91501015448774; BIC : FINVBGSF; Записване за обучение се извършва в офиса на Центъра за професионално обучение след представяне на комплект попълнени документи. (предоставени от служител на ЦПО) При неяснота свързана с гореспоменатите документи, въпроси за обучение, както и за записване в курса, моля свържете се с нас на тел. 02/ 800 21 29, или ни пишете на e-mail: info@selena52.com КУРС ЗА ОХРАНИТЕЛ Сигурност за вашия успех!

www.selena52.com КУРС ЗА БОРАВЕНЕ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ За да се запишете в курс за боравене с огнестрелно оръжие е нужно да представите следните документи: 1. Лична карта – за справка при записване 2. Диплома – копие от завършена степен на образование. / за попълване на личният регистрационен картон в ЦПО / 3. Две ваши актуални снимки / за документи / 4. Медицинско свидетелство от Психиатричен диспансер 5. Свидетелство за съдимост 6. Платена такса за обучение БАНКА : Първа Инвестиционна банка, клон София IBAN : BG39FINV91501015448774; BIC : FINVBGSF; Записване за обучение се извършва в офиса на Центъра за професионално обучение след представяне на комплект попълнени документи. (предоставени от служител на ЦПО) При неяснота свързана с гореспоменатите документи, въпроси за обучение, както и за записване в курса, моля свържете се с нас на тел. 02/ 800 21 29, или ни пишете на e-mail: info@selena52.com КУРС ЗА БОРАВЕНЕ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ Сигурност за вашия успех!

Адрес: гр. София, ул.”Дамян Груев” № 10-12, ет. 1 www.selena52.com КОНТАКТИ Адрес: гр. София,  ул.”Дамян Груев” № 10-12, ет. 1 Телефони: 02 / 800 21 29 Мобилен телефон: +359 889 907 705 Свържете се с нас: info@selena52.com Сигурност за вашия успех!

www.selena52.com КРАЙ Сигурност за вашия успех!