Когато започнах да обичам себе си

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
БЪДЕЩЕТО ЖИВОТЪТ НА НИВЕР 2036 г..
Advertisements

Изработване на албум – споменик в края на 4 клас
Ц.Гергова ОУ”Н.Рилски” Велинград
ДУМИ ЗА ЖИВОТ Април 2019.
Зная ли как да се пазя от опасностите в интернет?
Думи за Живот август 2011.
Думи за живот Ноември 2011.
Думи за живот Ноември 2011.
Съобщи за открит наскоро вирус …
Знам какво трябва и искам да правя
Уъркшоп на тема: „Модели за работа със семейства“
Моят най-добър Приятел
проект на с подкрепата на
Препис на презентация:

Когато започнах да обичам себе си Чарли Чаплин Включи звука

И едва тогава можах да се успокоя. Днес знам, че това се нарича... Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че във всяка ситуация, аз съм бил на точното място, в точното време и в точния момент. И едва тогава можах да се успокоя. Днес знам, че това се нарича... Себеуважение

Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моята тъга и душевно страдание, са просто знак, че вървя срещу личната си истина. Днес знам, че това е... Неподправеност.

Днес знам, че това се нарича... Когато започнах да обичам себе си, престанах да си пожелавам един различен живот и започнах да мисля, че всичко, което се случва, допринася за моето израстване. Днес знам, че това се нарича... Мъдрост.

Днес знам, че това се нарича... Когато започнах да обичам себе си, започнах да мисля, колко глупаво е да се опитвам да насилвам дадена ситуация или човек, само за да постигна своето, знаейки, че не е моментът или че човекът не е готов... дори аз самият. Днес знам, че това се нарича... Уважение.

Днес знам, че това се нарича... Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко нездравословно ... Хора, ситуации, всяко нещо, което ме водеше надолу. В началото моята съвест нарече това ми поведение егоизъм. Днес знам, че това се нарича... Себелюбие.

Когато започнах да обичам себе си, престанах да се страхувам от свободното си време и се отказах да правя големи планове. Днес правя това, което мисля за добре, това, което ми харесва, когато искам и следвайки собствения си ритъм. Днес знам, че това е... Непретенциозност.

Когато започнах да обичам себе си, престанах да се стремя да имам винаги право и така грешах много по- малко. Днес открих... Смирението.

Когато започнах да се обичам, престанах да съживявам миналото и да се притеснявам за бъдещето. Днес съм в настоящето, където се случва животът. Днес живея за деня. И това се нарича... Пълноценост.

Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че моята мисъл може да ме измъчва и разочарова. Но когато тя помага на сърцето, то има незаменима и смела съюзница. Всичко това е да.... Знаеш да живееш !

“ Не трябва да се страхуваме да се конфронтираме със самите себе си... ...дори планетите се сблъскват ... а от хаоса се раждат звездите. ”

Un Abrazo! Снимка: Google Музика: Terrys Тема (Чарли Чаплин)