Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Моят най-добър Приятел

Сходни презентации


Презентация по темата: "Моят най-добър Приятел"— Препис на презентация:

1 Моят най-добър Приятел

2 Приятелят е някой, с когото говориш, когато не ти се говори, някой, който те разбира, дори когато сам не се разбираш.

3 Приятелят е някой, с когото споделяш всичките си тайни без да го предупреждаваш да си мълчи, защото знаеш, че той не би казал на никого. Разбира те.  Само като те погледне и е готов да отиде на другия край на света, за да ти донесе това, което искаш!

4 Когато няма къде да отидеш и звъннеш посреднощ на него, той ти отговаря, приема те с прегръдка и те нахранва, дори да няма много.

5 Допускаш грешки, но той винаги е готов да ти прости и да те приеме такъв, какъвто си, защото сте приятели и нищо, и никoй не може да ви раздели.

6 Доста общителен човек съм и имам много, много приятели и много от тях са добри, но един единствен за мен е ИСТИНСКИ!

7 Днес искам да ви разкажа за НЕГО. Сигурно сте чували за моя приятел
Днес искам да ви разкажа за НЕГО! Сигурно  сте чували за моя приятел. Доста е известен. Винаги е имал много приятели. Те толкова са Го обичали, че са написали книга за Него. Тя е сборник от най-важните и интересни неща за Него, живота  и професията Му.

8 Обаче едно е да Го знаеш, друго е да ГО ПОЗНАВАШ
Обаче едно е да Го знаеш,  друго е да ГО ПОЗНАВАШ. Аз винаги съм знаела за Него, но откакто Го познавам, разбирам това, което вече знам по много по-чудесен начин. Честно, то няма как да се опише!

9 Откакто сме приятели, постоянно си говорим
Откакто сме приятели, постоянно си говорим.  И интересно, темите ни за разговор  никога не се изчерпват. Казвам Му всичко, дори това, което нормално не бих споделила с приятелки.

10 Той ме разбира. Никога не ме съди
Той ме разбира. Никога не ме съди. Но когато виждам, че Му е неприятно и Го боли като ме гледа да греша, самата аз се чувствам тъжна, че Го разочаровам.

11 Той живее много, ама наистина много далеч, но толкова ме обича, че постоянно стои при мен. Вярно, още не съм Го виждала лично, но Той ми обеща, че един ден ще се срещнем.

12 Той кани всичките Си познати, но ще дойдат само истинските Му приятели
Той кани всичките Си познати, но ще дойдат само истинските Му приятели. Затова сега приготвя дома Си за нас.

13 Като ми го каза, малко се притесних
Като ми го каза, малко се притесних. Ако има много приятели и се съберем всички, дали Той ще има  време точно  за мен?  Но Той ме увери, че ще останем толкова дълго, че ще имаме цяла вечност да сме заедно. Не е ли невероятно?

14 Никога не ме е лъгал, така че Му вярвам безрезервно
Никога не ме е лъгал, така че Му вярвам безрезервно! Повечето ми приятели не Го познават, но и НЕ ИСКАТ  да Го познават А Той толкова иска да бъде и техен приятел Те си нямат представа какво съкровище изпускат. Да! Именно така бих нарекла нашата връзка.

15 Много съм Му благодарна, че винаги ми помага и то по какви ли не начини. Например, миналата година бях седми клас и от време на време ученето и напрежението ми идваха в повече. Тогава ми се приискваше да зарежа всичко.

16 Но Той беше там, до мен, и ме крепеше
Но Той беше там, до мен, и ме крепеше. Помагаше ми да продължа, да бъда съсредоточена и да уча много.  Въобще чувствах силата Му как ме води. Когато бях нервна, разговарях с Него и Той ми даваше мир. С неговата помощ минах успешно изпитите и влезнах в гимназията, която и Той, и аз бяхме избрали.

17 Приятелят ми!!! Tолкова велики неща е правил за мен и за други, че ако започна да разказвам, ще остареем докато свърша.

18 Всичко, което имам и съм, е благодарение на Него. Той осмисля живота ми. За Него може да се говори още много, но истината е една. Той е най-прекрасния, най-добрия и най-истинския приятел, който някой може да има.

19 Той е навсякъде, Той е вечен... и ...ТОЙ Е ГОСПОД, МОЯ БОГ!
Той е навсякъде, Той е вечен... и ...ТОЙ Е ГОСПОД, МОЯ БОГ!

20 И при все ,че е Владетеля на вселената, Той предпочита да бъде просто мой ПРИЯТЕЛ, ЗА ДА ВЪРВИ РЕДОМ С МЕН!

21 АКО ИСКАШ, МОГА ДА ТЕ ЗАПОЗНАЯ С НЕГО
АКО ИСКАШ, МОГА ДА ТЕ ЗАПОЗНАЯ С НЕГО. ТОЙ МНОГО ЩЕ СЕ ЗАРАДВА ДА СТАНЕ И ТВОЙ ПРИЯТЕЛ! Емилия Стефанова


Изтегли ppt "Моят най-добър Приятел"

Сходни презентации


Реклама от Google