Futureinvest holding От: Надежда и Габриел.

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
РАБОТНА ГРУПА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
Advertisements

ВОДОКАНАЛПРОЕКТ АД - ПЛОВДИВ
Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система Пазарджик, 9 февруари 2017.
Министерство на околната среда и водите
ОБЗОР И ТЕНДЕНЦИИ НА ПАЗАРА НА СКЛАДОВИТЕ ПЛОЩИ ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ
М ПАРК АД гр. София.
Форми на ПЧП Обучението се осъществява в рамките на проект “В търсене на устойчиви модели: Община Перник – възможности за партньорства с бизнеса”, съфинансиран.
ОБЩИНА БОЖУРИЩЕ ПРОЕКТО - БЮДЖЕТ 2012г. гр.Божурище, м.януари 2012г.
„РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” процедура „БЕЗОПАСЕН ТРУД”
Инвестиционен план за Европа
Препис на презентация:

futureinvest holding От: Надежда и Габриел

Обяснителна Записка Относно обект: Офис сграда с площ 7500кв.м. в гр.Пловдов, обл.Пловдив Инвеститор: Blizzard Фирмата ни FUTUREINVEST HOLDING получи предложение от Blizzard за изграждане на офис сграда за 120 работни места съгласно нормативите . На тази база фирмата ни изготви план за закупуване на парцел, проектиране и строителство на гореспоменатата сграда.

Заданието съдържа: Офисни стаи за 120 специалиста. Кабинет на ръководителя, на директора със стая на секретарката. Заседателна зала. Зала за хранене (столова и кухня). Стаи за отдих и кафе. Рецепция. Подземен паркинг за 62 коли. Съобразявайки се с нормите за квадратури, необходими за отделните видове помещения, проекта съдържа: Две подземни нива по 1200кв.м. Партерен етаж на 1200кв.м. Три офисни етажа по 1300кв.м.

Техникоикономически показатели

Как би изглеждала зградата