Изследването е проведено от сдружение “Е. Кларк и П

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
СРЕДНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ
Advertisements

Швейцарска подкрепа за въвеждане принципите на дуалното обучение в българската образователна система Пазарджик, 9 февруари 2017.
Ролята на образователния медиатор в училище
ЗНАНИЕТО – ОСНОВА ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕКА И ОБЩЕСТВОТО
Програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“ Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство ВЕНЕТА.
Състояние на ромската образователна интеграция:
СОУ „Иван Вазов“ град Мездра пилотно училище
СОУ “Отец Паисий” гр. Кърджали
Проект „Политики за пълноценно европейско развитие на община Никопол”
Юбилеен концерт на 93 СОУ Приветствие от директора на 93-то -
Област на интервенция Подобряване на равния достъп до възможностите за учене през целия живот за всички възрастови групи във формален, неформален и неофициален.
Препис на презентация:

“Педагогически модел за антикорупционно образование в средното училище”

Изследването е проведено от сдружение “Е. Кларк и П Изследването е проведено от сдружение “Е.Кларк и П. Касабова” с финансовата помощ на Американската агенция за международно развитие и “Коалиция 2000”.

Изследването е проведено в: 135 СОУ “Ян Амос Коменски” с директор г-жа Искра Зеринова Национална търговско-банкова гимназия с директор г-жа Емилия Иванова

Цели на проекта

Модел на изследването

Изводи Квалификацията на учителите е фундаментална предпоставка за ефективно гражданско образование; Използване на методи за обучение ориентирани към развитие на дивергентно мислене; Целесъобразно е да се възобнови обществената дискусия за въвеждане на учебен предмет “Гражданско образование”.