ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ В ПЪРВИ КЛАС

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
Какво ни предстои? Прием 2018/2019 г.
Advertisements

РОДИТЕЛСКА СРЕЩА ЗА ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VII КЛАС
ППМГ "Добри Чинтулов" - Сливен
ДЪРЖАВНИ ЗРЕЛОСТНИ ИЗПИТИ
РОДИТЕЛСКА СРЕЩА VII клас
РОДИТЕЛСКА СРЕЩА – Г..
Прием на ученици за I клас 2014/ 2015 г. в 176 ОУ с. Негован.
ПЛАН-ПРИЕМ 2019/2020 г. Профили на 2. СУ
Държавни зрелостни изпити 2019
ред и условия за отпускане на студентски кредити
“Моето училище” Гимназиален етап - ученици
СУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" ГР. МАДАН ПРИЕМ ЗА УЧЕБНАТА Г.
ОБЯВА за учебната 2018/2019 година СУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“ГР. МАДАН
СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ
Държавни зрелостни изпити 2013
ЗА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ
ДЪРЖАВНИ ЗРЕЛОСТНИ ИЗПИТИ
Център за обучение на адвокати „кръстю цончев“ ик „труд и право“
ПМГ “Яне Сандански”, Гоце Делчев
Нови хоризонти и възможности по пътя към успешната реализация
СОУ “Отец Паисий” гр. Кърджали
Учебен предмет дата формат Време траене траене СОП БЕЛ  17 юни 2019 г.
Готовност на детето за училищен живот
Препис на презентация:

ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ В ПЪРВИ КЛАС УЧЕБНА 2019/2020 Г.

Училището предлага: -целодневно обучение /от 8,00-до 17,00 ч Училището предлага: -целодневно обучение /от 8,00-до 17,00 ч./ -разширено обучение по български език -разширено обучение по математика -разширено обучение по изобразително изкуство - спортни дейности по избор На родителите: -Екип от начален учител и учител в ЦДО -Видеонаблюдение; -Стол -Компютърен кабинет.  

СРОКОВЕ ЗА ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ - На основание чл. 8, ал СРОКОВЕ   ЗА  ПРИЕМ  НА  УЧЕНИЦИ - На основание чл. 8, ал. 2 от ЗПУО училищното образование е задължително до навършване на 16 годишна възраст и започва от учебната година, която е с начало годината на навършване на 7 годишна  възраст на детето. Подлежащи на задължително обучение - родени през 2012 г. За родените преди 2012 год., родителите представят документ за отлагане. -На основание чл. 8, ал. 3 от ЗПУО училищното образование може да започне и от учебната година с начало в годината на навършване на 6 годишна възраст на детето по преценка на родителя и готовност за училище, удостоверена при условия и по ред, определени от държавния стандарт за предучилищното образование. -

СРОКОВЕ   ЗА  ПРИЕМ  НА  УЧЕНИЦИ - Подаване на заявления за записване - от 01 май до 30  МАЙ 2019 г. - Записване на ученици за първи клас  - от 06 ЮНИ до 07 ЮНИ 2019 г.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ 1 НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ 1.Заявление за записване (по образец на училището). 2.Заявление за избираема подготовка (по образец на училището). 3. Заявление за записване в ЦОУД (по образец на училището). 4. Копие от акта за раждане на детето (веднага се връща). 5. Удостоверение за завършена подготвителна група.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ 6. Декларация от родител за случаите, в които детето не е посещавало подготвителна група 7. Декларация от родителите/по образец/ за съгласие за съхраняване и обработване на личните им данни и тези на детето им съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ 8. Заявление за включване в група по Спортни дейности 9. Декларация от родителите/по образец/, че е запознат с УУП за начален етап.

Изборът на пътя,  по  който  ще  поеме   Вашият  малък  ученик  е важен  и  изцяло  зависи  от  Вас!   Какъвто  и  да  е  този  избор,  ние   Ви  подкрепяме  и  Ви  желаем  успех  и  с  много  търпение  да изпълнявате  своята  важна  и  отговорна  мисия – родител. На малкия  първокласник  пожелаваме  здраве,  късмет,  лек  и  успешен   старт   по пътя  на  знанието! Уважаеми родители,