АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕДЕНА АНКЕТА ПО ПРОЕКТ: „КУЛТУРНА ЕМАНЦИПАЦИЯ В РАЙОН ЛЮЛИН”, ФИНАНСИРАН ПО ПРОГРАМА ЕВРОПА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА.

Slides:



Advertisements
Сходни презентации
ОБОБЩЕНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ Субсидии за спортни клубове;
Advertisements

Състояние и развитие на училищните библиотеки в Пловдивски регион от 1990/1991 до 2016/2018 учебна година Таня Пилева, отдел „Методичен“, НБ „Иван Вазов“
Проект „Подобряване на ефективността и ефикасността на администрацията на Община Свищов”
Проект Изработване на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на гр. Елхово г. Финално обществено обсъждане на проекта на Интегриран.
Регионално инвестиционно планиране в новоконсолидирани територии
МУ “ПРОФ. Д-Р П.СТОЯНОВ” - ВАРНА ФАКУЛТЕТ ПО ОБЩЕСТВЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ
Клуб „ПАРИЧНИТЕ ЕДИНИЦИ В СТРАНИТЕ ОТ ЕВРОПА“
Финансиране на енергоспестяващи мерки в жилищните сгради
Проект „Политики за пълноценно европейско развитие на община Никопол”
Препис на презентация:

АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕДЕНА АНКЕТА ПО ПРОЕКТ: „КУЛТУРНА ЕМАНЦИПАЦИЯ В РАЙОН ЛЮЛИН”, ФИНАНСИРАН ПО ПРОГРАМА ЕВРОПА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА

В рамките на проект „Културна еманципация в район Люлин” по Програма Европа” се изготви и разпространи анкета сред жителите на района, която включваше въпроси за развитието на културата на район „Люлин”. Анкетата беше доброволна и анонимна. Проведена е в периода 01.06.2013 г. – 20.06.2013 г. на територията на район „Люлин”. Целта на анкетата беше чрез открито гласуване гражданите на района да направят оценка на културните мероприятия в района и предложение в каква насока да се развива те. Обхванати бяха всички целеви групи без ограничения по пол и в широк възрастов диапазон. Обобщаването на резултатите от анкетното проучване и анализът бяха направени от експерт на районната администрация. Проектът „Културна еманципация в район Люлин” се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община Програма Европа 2013 г. и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София и югозападен район за Европейска столица на културата – 2019 г. Организация: Столична община – район „Люлин”

Каква е оценката Ви за развитието на културата на район "Люлин"?

Подкрепяте ли кандидатурата на София и югозападен район за европейска столица на културата 2019?

Предложения за въвеждане на културния мероприятия на територията на района. Липсват места за кинопрожекции и театрални постановки. Изграждане на ритуална зала, лятно кино, открит амфитеатър и пързалка за ролкови кънки. Летен фолклорен фестивал. Занимания на открито.