Изтегляне на презентация
Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте
ПубликувайВероника Голицына
2
Област на интервенция Подобряване на равния достъп до възможностите за учене през целия живот за всички възрастови групи във формален, неформален и неофициален вид, осъвременяване на познанията, уменията и компетенциите на работната ръка, както и насърчаване на гъвкави процеси на учене, включително чрез професионална ориентация и утвърждаване на придобитите компетенции
3
Цели на проекта Повишаване професионалната компетентност на заетите от целевата група /Заети лица над 54 год. и заети лица със средно или по-ниско образование. / чрез подобряване на квалификацията и/или валидиране на придобитите компетенции Повишаване капацитета на служителите от целевата група чрез повишаване на ключовите им компетенции; Повишаване конкурентноспособността на организацията чрез въвеждане на система за самообучение и собствена система за вътрешно - фирмено обучение с цел постигане на по-висока и по- качествена заетост; повишаване адекватността на уменията и знанията, съобразено с актуалните нужди на фирмата, за да се повиши производителността на труда и за да се създадат условия за устойчива заетост. Подпомагане процеса на формиране на човешкия капитал
4
Кратко описание на проектното предложение
Проектното предложение е насочено към предоставяне на обучения на работното място на служителите на Захаро ООД, с цел повишаване на конкурентоспособността и устойчивостта на компанията. С оглед постигането й, компанията ще реализира следните дейности:
5
Дейност 1 "Предоставяне на обучение за повишаване и/ или за придобиване на нова професионалната квалификация за заетите в Захаро ООД" Ще бъдат обучени общо 45 заети в компанията: 15 заети по част от професия: "Продавач - консултант" (код ), специалност "Продавач - консултант" (код ) - втора квалификационна степен; 20 заети по част от професия: "Хлебар - сладкар" (код ), специалност "Производство на сладкарски изделия" (код ) - втора квалификационна степен; 10 заети по част от професия: "Хлебар - сладкар" (код ), специалност "Производство на хляб и хлебни изделия" (код ) - втора квалификационна степен;
6
Дейност 2 "Предоставяне на обучение за придобиване на ключови компетентности за заетите в Захаро ООД“ Ще бъдат обучени общо 46 заети в компанията: - 26 заети по КК2 "Общуване на чужди езици - Английски език" , три нива на обучение; 20 заети лица по КК "Дигитална компетентност" - 45 учебни часа
7
Дейност 3 "Въвеждане на система за самообучение и въвеждане на собствена система за вътрешно - фирмено обучение в Захаро ООД ". Цел на Дейност 3 е разработване и внедряването на системи за осигуряване на възможности за обучение в организацията като инструмент за подкрепа и кариерно израстване, създаване на форми за планиране на обучения, избор на обучения и обучителни програми, като се цели развитие и адаптиране на компанията и на нейните служители.
8
Дискусия Въпроси и мнения Думата е ваша ..........
Дискусия Въпроси и мнения Думата е ваша
Сходни презентации
© 2024 SlidePlayer.bg Inc.
All rights reserved.