Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Глобални грантове: идеи от клубовете в зоната и в Европа

Сходни презентации


Презентация по темата: "Глобални грантове: идеи от клубовете в зоната и в Европа"— Препис на презентация:

1 Глобални грантове: идеи от клубовете в зоната и в Европа
TITLE Константин Стоянов, РК Стара Загора Председател на подкомитета за Глобални грантове г., Севлиево

2 ОТ ДИСТРИКТЕН КЪМ ГЛОБАЛЕН ГРАНТ
Прилики Все пак е проект; Клубът е основен двигател; Прозрачност, устойчивост и отчет. Разлики Повече възможности; Много по-значими резултати и въздействие; Глобално измерение.

3 Споделени идеи

4 МИР, ИЗБЯГВАНЕ/РАЗРЕШАВАНЕ НА КОНФЛИКТИ
Международен форум за мир и човешки права Съвместно с университета в Лас Палмас; Проект за младежи над 17-годишна възраст; Конференция с международни експерти.

5 ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ
Да сложим край на маларията Лисабонски институт за молекулярна медицина; Разработване на медикамент за ерадикиране на маларията; Повишаване на информираността сред населението.

6 ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ
Портативен рентген в Ливърпул 6 Ротари клуба и 3 компании; Детска болница Алдер Хей в Ливърпул; Помощ за трудноподвижни деца.

7 ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ
Обучение на обучители на медици, специализирани в бедствия В партньорство с университета Piemonte Orientale (Италия); Превенция и лечение на заболявания в областта на Disaster Medicine; Обучение на двадесет международни студенти, чрез използване на симулатори и най-нови техники.

8 Водните ресурси на река Рафина Подобряване на речното корито;
ВОДА И ХИГИЕНА Водните ресурси на река Рафина Подобряване на речното корито; Създаване на убежища за птици; Ботаническа градина.

9 МАЙЧИНО И ДЕТСКО ЗДРАВЕ
Оборудване за онко- педиатрично отделение Седем клуба; Подпомагане на диагностична и терапевтична дейност; Закупуване и монтаж на обзавеждане и оборудване

10 ОБРАЗОВАНИЕ И ГРАМОТНОСТ
Създаване на нова образователна степен Специализирана паралелка в Център за професионално обучение Grange Colombe във Франция; Партньорство между три Ротари клуба; Набиране на средства чрез Винено изложение, изложение на художествените занаяти, Голяма томбола.

11 ИКОНОМИЧЕСКО И ОБЩЕСТВЕНО РАЗВИТИЕ
Насърчаване на работата с деца и младежи след наводненията от 2013г. Подпомагане на клуб по водни спортове за деца и младежи; Уникален за региона Mundentalregion (Германия) и единствен по рода си; Цялостно възстановяване на наводнените помещения и уреди.

12 Бъдете активни!


Изтегли ppt "Глобални грантове: идеи от клубовете в зоната и в Европа"

Сходни презентации


Реклама от Google