Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

СИГУРНОСТ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ.

Сходни презентации


Презентация по темата: "СИГУРНОСТ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ."— Препис на презентация:

1 СИГУРНОСТ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ

2 www.selena52.com Сигурност за вашия успех! Фирма „Селена 52” ЕООД:
Фирма „Селена 52” ЕООД: Регистрирана в СГС по ф.д., №10108 на г., със седалище и адрес на управление гр. София, ул. “Дамян Груев” № 10-12, ет.1. Сертификати: Дружеството е сертифицирано по ISO Лицензи: Лиценз за ивършване на частна охранителна дейност № 704/ г. от МВР, за охрана на имущество на физически или юридически лица; охрана на ценни пратки и товари. Лиценз за извършване на частна охранителна дейност № 1688 / г. от МВР, за охрана на мероприятия. Лиценз за извършване на частна охранителна дейност № 1740 / г.от МВР, за лична охрана на физически лица. Лиценз на център за професионално обучение № / г.от НАПОО – Министерски съвет. Сигурност за вашия успех!

3 www.selena52.com Сигурност за вашия успех! Услуги:
◊ Въоръжена и невъоръжена физическа охрана ◊ Персонална охрана на физически лица ◊ Охрана на ценни пратки и товари ◊ Охрана на железопътния транспорт ◊ Охрана на мероприятия ◊ Охрана на имущество на физически и юридически лица ◊ Охрана на сгради, помещения и стопански обекти ◊ Провежда курсове за обучение в сферата на сигурността Нашите цели: Качество на обслужване. Предоставяне на напълно завършена и адекватна услуга, спрямо всеки клиент. Ние гарантираме: Висок професионализъм, акуратност, доверие, и конфиденциалност Нашите клиенти: Първа Инвестиционна Банка-АД, „Юлен”АД, „Домейн бойар”АД, „Балкан Холидейз Сървисис”, „Кемпински Хотел Гранд Арена”, гр.Банско, бившия МК „Кремиковци”, ОЦК „Кърджали”, ПСТ “Холдинг” АД и др. Сигурност за вашия успех!

4 Сигурност за вашия успех!

5 ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ “СЕЛЕНА 52″
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ “СЕЛЕНА 52″ Център за професионално обучение „СЕЛЕНА 52”, е специализирано звено в структурата на фирма „СЕЛЕНА 52”ЕООД и е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение / НАПОО / със Заповед № 282 / год. Главната цел на ЦПО е да доставя висококачествени услуги в областа на обучението, като предлага разнообразни курсове за желаещите да повишат своята квалификация, както и на желаещите да придобият нова професия в сферата на сигурността. Осъществява висококачествено професионално обучение на лица, с оглед повишаване на тяхната квалификация. Учебните програми са съобразени със Закона за професионалното образование и обучение и осигуряват необходимите теоретични знания и практически умения за усвояването на конкретната професия. За нас е от голямо значение, хората, които обучаваме, да придобиват професионални умения, които ще са им полезни, не само в бъдещата им работа, но и в техния личен живот. Сигурност за вашия успех!

6 ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПРОФЕСИЯ СПЕЦИАЛНОСТ КОД Охранител Банкова охрана и инкасова дейност 861010 Физическа охрана на обекти 861003 Сигурност за вашия успех!

7 www.selena52.com КУРСОВЕ Сигурност за вашия успех!
Център за професионално обучение „СЕЛЕНА 52”, организира и провежда курсове в сферата на сигурността : 1. Курс за професия охранител по „Програма минимум” утвърдена от Директора на НСП Специалност: - банкова охрана и инкасова дейност - физическа охрана на обекти 2. Курс за безопасно боравене с огнестрелно оръжие по Наредба № Iз 575 от г., на Министъра на Вътрешните работи За повече информация: тел. 02/ Сигурност за вашия успех!

8 Семинар: “Актуални аспекти в съвременната корпоративна сигурност” г. Сигурност за вашия успех!

9 Центъра за професионално обучение „СЕЛЕНА 52”, разполага с база за провеждане на мероприятия и обучения. Учебната зала за провеждане на теоретични занятия е оборудвана с преподавателски бели дъски, флип чарт и възможност за презентиране на учебния материал посредством компютър и дисплей, има достъп до интернет. Сигурност за вашия успех!

10 www.selena52.com КУРС ЗА ОХРАНИТЕЛ Сигурност за вашия успех!
За да се запишете в курс за охранител е нужно да представите следните документи: 1. Лична карта – за справка при записване 2. Диплома – копие от завършена степен на образование. / за попълване на личният регистрационен картон в ЦПО / 3. Една ваша актуална снимка / за документи / 4. Платена такса за обучение БАНКА : Първа Инвестиционна банка, клон София IBAN : BG39FINV ; BIC : FINVBGSF; Записване за обучение се извършва в офиса на Центъра за професионално обучение след представяне на комплект попълнени документи. (предоставени от служител на ЦПО) При неяснота свързана с гореспоменатите документи, въпроси за обучение, както и за записване в курса, моля свържете се с нас на тел. 02/ , или ни пишете на КУРС ЗА ОХРАНИТЕЛ Сигурност за вашия успех!

11 www.selena52.com КУРС ЗА БОРАВЕНЕ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ
За да се запишете в курс за боравене с огнестрелно оръжие е нужно да представите следните документи: 1. Лична карта – за справка при записване 2. Диплома – копие от завършена степен на образование. / за попълване на личният регистрационен картон в ЦПО / 3. Две ваши актуални снимки / за документи / 4. Медицинско свидетелство от Психиатричен диспансер 5. Свидетелство за съдимост 6. Платена такса за обучение БАНКА : Първа Инвестиционна банка, клон София IBAN : BG39FINV ; BIC : FINVBGSF; Записване за обучение се извършва в офиса на Центъра за професионално обучение след представяне на комплект попълнени документи. (предоставени от служител на ЦПО) При неяснота свързана с гореспоменатите документи, въпроси за обучение, както и за записване в курса, моля свържете се с нас на тел. 02/ , или ни пишете на КУРС ЗА БОРАВЕНЕ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ Сигурност за вашия успех!

12 Адрес: гр. София, ул.”Дамян Груев” № 10-12, ет. 1
КОНТАКТИ Адрес: гр. София,  ул.”Дамян Груев” № 10-12, ет. 1 Телефони: 02 / Мобилен телефон: Свържете се с Сигурност за вашия успех!

13 КРАЙ Сигурност за вашия успех!


Изтегли ppt "СИГУРНОСТ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ."

Сходни презентации


Реклама от Google