Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Въведете подробностите за вашето събитието тук

Сходни презентации


Презентация по темата: "Въведете подробностите за вашето събитието тук"— Препис на презентация:

1 Въведете подробностите за вашето събитието тук
Въведете подробностите за вашето събитието тук

2

3

4

5

6

7

8 ВАШЕТО ЗАГЛАВИЕ ПОСТАВЕТЕ ТУК
Заглавие на продукт Заглавие на продукт Заглавие на продукт Описание Описание Описание Заглавие на продукт Заглавие на продукт Заглавие на продукт Описание Описание Описание Подробностите за вашето събитието са тук

9 ВАШЕТО ЗАГЛАВИЕ ПОСТАВЕТЕ ТУК
ВАШЕТО ЗАГЛАВИЕ ПОСТАВЕТЕ ТУК Описание Описание Описание Описание Описание Описание Описание Описание Описание Описание Описание Описание Поставете подробности за събитието тук Поставете подробности за събитието тук

10 ВАШЕТО ЗАГЛАВИЕ ПОСТАВЕТЕ ТУК
ОПИСАНИЕТО ПОСТАВЕТЕ ТУК ОПИСАНИЕТО ПОСТАВЕТЕ ТУК ОПИСАНИЕТО ПОСТАВЕТЕ ТУК ОПИСАНИЕТО ПОСТАВЕТЕ ТУК ОПИСАНИЕТО ПОСТАВЕТЕ ТУК ОПИСАНИЕТО ПОСТАВЕТЕ ТУК Подробности за събитието Подробности за събитието

11 ЗАГЛАВИЕ НА СЪБИТИЕ ПОСТАВЕТЕ ТУК
8:00 ч. Тема от дневния ред тук 9:00 ч. Тема от дневния ред тук 10:00 ч. Тема от дневния ред тук 11:00 ч. Тема от дневния ред тук 12:00 ч. Тема от дневния ред тук 13:00 ч. Тема от дневния ред тук 14:00 ч. Тема от дневния ред тук 15:00 ч. Тема от дневния ред тук Подробности за събитието тук ПОДРОБНОСТИ ЗА СЪБИТИЕ ПОСТАВЕТЕ ТУК

12 ЗАГЛАВИЕ НА СЪБИТИЕ ПОСТАВЕТЕ ТУК
ПОДРОБНОСТИ ЗА СЪБИТИЕ Описание на елемента Описание на елемента ЗАГЛАВИЕ НА СЪБИТИЕ ПОСТАВЕТЕ ТУК ТУК СЕ ПОСТАВЯ ПОДЗАГЛАВИЕТО НА СЪБИТИЕТО Описание на елемента Описание на елемента Описание на елемента Описание на елемента Подробности за събитието Подробности за събитието

13 Вълнуваща информа- ция
Вълнуваща информа- ция ЗАГЛАВИЕ НА СЪБИТИЕТО

14

15 Примери за шаблони на център на общността

16 Инструкции за шаблон на център на общността
Отваряне на шаблона за събития на общността PowerPoint. Изтрийте слайдовете, които не искате да използвате, като щракнете с десния бутон върху самия слайд в левия екран за ръчен избор и изберете Изтрий слайда. Кликнете върху раздела Проектиране и изберете Варианти >> щракнете върху стрелка надолу и изберете >> Цветове >> изберете цветовете, които искате да използвате за своя плакат.

17 Изберете Текстовото поле за заглавие и добавете свое собствено заглавие с предпочитаната от вас селекция на шрифтове. Можете също да отидете в раздела Начало и да избера вашите конкретни предпочитания.

18 Изберете всяко поле за шрифт и добавете вашите конкретни подробности за събитие и използвайте раздела Начало за предпочитаните от вас опции за форматиране на шрифт. Ако искате да промените / добавите икони или фигури, щракнете върху иконата и след това изберете предпочитанията си.

19 Ако искате да добавите нови икони към своя плакат, щракнете върху раздела Вмъкване >> изберете бутона Икони. От тук можете да избирате от различни икони, които са налични, като щракнете върху иконата, която искате да използвате, и щракнете върху бутона Вмъкване. За кратко видео за това как да вмъкнете икона, гледайте това кратко видео:

20 Можете да промените цвета и размера на иконата, която сте избрали, като щракнете върху раздела Графичен формат и след това изберете предпочитанията си. За да промените някоя от фигурите / графиките във вашия шаблон, изтеглете един от нашите шаблони за фигури тук: Отворете изтегления шаблон за фигури и щракнете с десния бутон върху фигурата, която искате да използвате и изберете Копирай.

21 Щракнете с десния бутон върху страничната версия на слайда и изберете Постави, за да вмъкнете фигурата, която сте копирали от шаблона за фигура. (Ако искате за промените вече съществуващи фигури, ще трябва да ги промените в изгледа на образец за слайд. Изглед >> Образец за слайд и след това да редактирате фигури и всяко форматиране, както е необходимо.) За да промените цвета на избраната фигура, изберете раздела Форматиране на фигура >> щракнете върху самата фигура и изберете предпочитания от вас цвят. Ако искате да оцветите само част от фигурата >> щракнете върху специфичната област, която искате да оцветите отново, и изберете предпочитанията си. Можете също да използвате раздела за форматиране, за да редактирате различни опции за фигурата.

22 Не забравяйте да запишете новия си плакат
Не забравяйте да запишете новия си плакат. Щракнете върху раздела Файл >> изберете Запиши като и изберете папката и името на вашия проект, след което щракнете върху бутона за записване. След като сте записали файла в OneDrive, щракнете върху раздела Споделяне >> и изберете как искате да споделите документа си. Изберете Споделяне с хора и щракнете върху бутона Споделяне с хора, за да си сътрудничите с други хора.

23 Въведете имейл адреса на хората, с които искате да споделите файла, в десния екран за споделяне, след като сте добавили всички контакти, с които искате да споделите, изберете опциите под списъка, който искате да изпратите като прикачен файл или като връзка. Когато сте готови да отпечатате своя плакат, щракнете върху раздела Файл >> Печат и изберете предпочитанията си в различните полета за печат – сега сте готови да отпечатате своя плакат!


Изтегли ppt "Въведете подробностите за вашето събитието тук"

Сходни презентации


Реклама от Google