Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Когато започнах да обичам себе си

Сходни презентации


Презентация по темата: "Когато започнах да обичам себе си"— Препис на презентация:

1 Когато започнах да обичам себе си
Чарли Чаплин Включи звука

2 И едва тогава можах да се успокоя. Днес знам, че това се нарича...
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че във всяка ситуация, аз съм бил на точното място, в точното време и в точния момент. И едва тогава можах да се успокоя. Днес знам, че това се нарича... Себеуважение

3 Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моята тъга и душевно страдание, са просто знак, че вървя срещу личната си истина. Днес знам, че това е... Неподправеност.

4 Днес знам, че това се нарича...
Когато започнах да обичам себе си, престанах да си пожелавам един различен живот и започнах да мисля, че всичко, което се случва, допринася за моето израстване. Днес знам, че това се нарича... Мъдрост.

5 Днес знам, че това се нарича...
Когато започнах да обичам себе си, започнах да мисля, колко глупаво е да се опитвам да насилвам дадена ситуация или човек, само за да постигна своето, знаейки, че не е моментът или че човекът не е готов... дори аз самият. Днес знам, че това се нарича... Уважение.

6 Днес знам, че това се нарича...
Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко нездравословно Хора, ситуации, всяко нещо, което ме водеше надолу. В началото моята съвест нарече това ми поведение егоизъм. Днес знам, че това се нарича... Себелюбие.

7 Когато започнах да обичам себе си, престанах да се страхувам от свободното си време и се отказах да правя големи планове. Днес правя това, което мисля за добре, това, което ми харесва, когато искам и следвайки собствения си ритъм. Днес знам, че това е... Непретенциозност.

8 Когато започнах да обичам себе си, престанах да се стремя да имам винаги право и така грешах много по- малко. Днес открих... Смирението.

9 Когато започнах да се обичам, престанах да съживявам миналото и да се притеснявам за бъдещето. Днес съм в настоящето, където се случва животът. Днес живея за деня. И това се нарича... Пълноценост.

10 Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че моята мисъл може да ме измъчва и разочарова Но когато тя помага на сърцето, то има незаменима и смела съюзница. Всичко това е да.... Знаеш да живееш !

11 “ Не трябва да се страхуваме да се конфронтираме със самите себе си...
...дори планетите се сблъскват ... а от хаоса се раждат звездите. ”

12 Un Abrazo! Снимка: Google Музика: Terrys Тема (Чарли Чаплин)


Изтегли ppt "Когато започнах да обичам себе си"

Сходни презентации


Реклама от Google