Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ:   1. Млечна и Гликолова киселина, която дълбоко почиства и подпомага освобождаването и ексфолиацията на мъртви клетки. 2.

Сходни презентации


Презентация по темата: "ОСНОВНИ СЪСТАВКИ:   1. Млечна и Гликолова киселина, която дълбоко почиства и подпомага освобождаването и ексфолиацията на мъртви клетки. 2."— Препис на презентация:

1

2

3

4

5

6 ОСНОВНИ СЪСТАВКИ: 1. Млечна и Гликолова киселина, която дълбоко почиства и подпомага освобождаването и ексфолиацията на мъртви клетки. 2. Екстракт от водорасли, който успокоява и изглажда кожата с добавени хидратиращи ползи. 3. Екстракт от Мая изглажда и омекотява фините линии.

7 ОСНОВНИ СЪСТАВКИ: 1. Гликолова и Силицилова киселина ексфолират и излющват като едновременно омекотяват и намаляват производството на себум и премахват замърсяванията в дълбочина.

8 ОСНОВНИ СЪСТАВКИ: 1. Екстракт от мед осигурява и подпомага хидратацията и засилва анти-бактериалната защита. 2. Екстракт от цветето Spirea Ulmaria, който успокоява и изглажда кожата. 3. Силицилова киселина нежно ексфолира и подпомага екстракцията.

9 ОСНОВНИ СЪСТАВКИ: 1.  Acetyl октипептиди – 3 и palmytoyl дипептиди -5 се използват, за да хидратират, изгладят и омекотят кожата.

10 ОСНОВНИ СЪСТАВКИ: 1.  Див кестен , Зелен чай и екстракт от цвете Арника детоксикират и защитават кожата от свободните радикали. 2. Tone Perfect Complex, който влияе на кожата по 2 начина:   – Съдържа съставки, които ограничават създаването на меланин и предпазват от появата на кафеви петна.   – Мигновено изглажда и стяга кожата, за едно по-младежко излъчване. 3. Ниско мулеколярна хиалуронова киселина, която уплътнява и дълбоко хидратира кожата. 4. Земни минерални пептиди стимулират производството на колаген и еластин, които спомагат за превенцията на фини линии.

11

12 Hydrafacial серуми active-4 ЕКСФОЛИАЦИЯ. ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА
ЕКСФОЛИАЦИЯ.  ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА За екфолиацията се използва специфична повърхностна спираловидна дюза. Тя помага за изглаждане на  кожата, премахване на пигментацията, обновяване на епидермиса. В същото време серумът в дюзата овлажнява кожата.  Вакуумът от своя страна  повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфения дренаж. За тази процедурата се използва серум Activ-4 със следните съставки: глюкозамин, който има провитовъзпалително действие, екстракт от мая – силен антиоксидант, екстракт от водорасли, които съдържат 18 аминокиселини. След съставките на серума на HydraFacial за екфолиация  е млечната киселина, която овлажнява, изравнява релефа на кожата и избелва. Уреята е друга революционна съставка  на серум Activ-4. Тя предпазва от рак на кожата.

13 Hydrafacial серуми Beta-hd ЕКСТРАКЦИЯ.ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ
Друга дюза на апарата Hydrafacial в комбинация с подходящите серуми се използват за почистване на комедони. Серумът Beta-HD  за ектракция има противовъзпалително и антибактериално  действие. С тази процедура се регулира и отделянето на себум от кожата. Сред съставките на серума Beta-HD, предназначени за екстракция са салицилова киселина, екстракт от блатен тъжник, който е един от най-силните антиоксиданти, калиев хидроксид. Калиевият хидроксид има способността да разлага органични материи. Това помага горният слой на епидермиса да става по-мек и еластичен, така че комедоните да бъдат отстранени по- лесно

14 Hydrafacial серуми Antiox6 АНТИОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ С ЕФЕКТ ХИДРАТАЦИЯ
С различна вакуумна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантната терапия на  HydraFacial. Ефектът от нея е обогатяване на кожата с антиоксиданти и витаминен комплекс. Резултатът  е чиста, гладка,хидратирана и сияйна кожа! Серумът Antiox-6, който се използва за антиоксидантната терапия, съдържа богот витаминен комплекс от Витамин А и Е, екстракт от бял чай, който съживява епидермиса, растежа на нови кожни клетки и придава еластичност на кожата.Сред съставките на серума е и екстракт от розмарин, който премахва свободните радикали, засилва метаболизма, стимулира кръвообращението.  Екстрактът  от камелия също е активна съставка в серума. Той предпазва от появата на петна и лунички. Хиалуроновата киселина е много важна съставка на серума. Тя хидратира кожата в дълбочина. Серумът Antiox-6 съдържа още рециново масло, екстракт от  див кестен, с противовъзпалително действие и инозитол, който се използва за детоксикация и стимулиране на нормалния растеж на кожата.

15 Hydrafacial химичен пилинг

16 Hydafacial - Bretanol

17 СЪСТАВКИТЕ КЛИНИЧНО ТЕСТВАНА ФОРМУЛА, КОЯТО НАМАЛЯВА ПОЯВАТА НА КАФЯВИ ПЕТНА ПО КОЖАТА безопасно & ефективно БЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ХИРОКСИНОН И КОДЖИК КИСЕЛИНА.

18 ALPHA-ARBUTIN избистря ТЕНА И НАМАЛЯВА ПОЯВАТА НА „СТАРЧЕСКИ“ ПЕТНА.
Намалява потъмняването на кожата след излагане на UV лъчи. След клинични проучвания за ефективността на Alpha-Arbutin, Kojic Acid и Hydroquinone, Alpha-Arbutin показва най-добри резултати.

19 ВИТАМИН C СТАБИЛНАТА, МАСНОРАЗТВОРИМА ФОРМУЛА изчиства И ИЗБИСТРЯ ТЕНА
VITAMIN C– TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE Тази формула на Витамин C инхибира производството на меланин и има антиоксидантни свойства. Тя не е аскорбинова киселина и поради тази причина не предизвиква белене или раздразнение на кожата. Клиничните опити доказват, че тази съставка премахва UV и не-UV пигментациите, както и намалява меланина в клетките с до 90%.

20 детоксикацията НА КОЖАТА И СЕ БОРИ СЪС СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ.
АНТИОКСИДАНТИ УНИКАЛНАТА НИ КОМБИНАЦИЯ ПОМАГА ЗА детоксикацията НА КОЖАТА И СЕ БОРИ СЪС СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ. СЕМЕНА ОТ КОНСКИ КЕСТЕН ЕКСТРАКТ ОТ АРНИКА ЗЕЛЕН ЧАЙ Засилва самозащита на клетката Повишава стабилността на клетъчната структура. Предпазва съединителната тъкан Считан за антислъчев агент Противовъзпалително средство Успокоява и изглажда кожата Има антисептичен и антибактериален ефект Ускорява процеса за заздравяване Съдържа EGCG (активен полифенол) Регенерира клетките Успокоява и изглажда

21 КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ 3 –СТЕПЕННО КЛИНИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ ЗА
HYDRAFACIAL MD BRITENOL избистряща ТЕРАПИЯ И ДОМАШНА ГРИЖА Показва завидни резултати в подобряването на пигментациите Премахва тъмните петна и изравянава тена Избистря тена

22 ПРОТОКОЛ ЗА ДА постигнат резуртатите ОТ КЛИНИЧНИТЕ ТЕСТОВЕ, КЛИНТИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШВАТ 3 ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ТЕРАПИИ И ДА ПРЕПОРЪЧВАТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРОДУКТА ЗА ДОМАШНА ГРУЖА.

23


Изтегли ppt "ОСНОВНИ СЪСТАВКИ:   1. Млечна и Гликолова киселина, която дълбоко почиства и подпомага освобождаването и ексфолиацията на мъртви клетки. 2."

Сходни презентации


Реклама от Google