Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕДЕНА АНКЕТА ПО ПРОЕКТ: „КУЛТУРНА ЕМАНЦИПАЦИЯ В РАЙОН ЛЮЛИН”, ФИНАНСИРАН ПО ПРОГРАМА ЕВРОПА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА.

Сходни презентации


Презентация по темата: "АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕДЕНА АНКЕТА ПО ПРОЕКТ: „КУЛТУРНА ЕМАНЦИПАЦИЯ В РАЙОН ЛЮЛИН”, ФИНАНСИРАН ПО ПРОГРАМА ЕВРОПА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА."— Препис на презентация:

1 АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕДЕНА АНКЕТА ПО ПРОЕКТ: „КУЛТУРНА ЕМАНЦИПАЦИЯ В РАЙОН ЛЮЛИН”, ФИНАНСИРАН ПО ПРОГРАМА ЕВРОПА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА

2 В рамките на проект „Културна еманципация в район Люлин” по Програма Европа” се изготви и разпространи анкета сред жителите на района, която включваше въпроси за развитието на културата на район „Люлин”. Анкетата беше доброволна и анонимна. Проведена е в периода г. – г. на територията на район „Люлин”. Целта на анкетата беше чрез открито гласуване гражданите на района да направят оценка на културните мероприятия в района и предложение в каква насока да се развива те. Обхванати бяха всички целеви групи без ограничения по пол и в широк възрастов диапазон. Обобщаването на резултатите от анкетното проучване и анализът бяха направени от експерт на районната администрация. Проектът „Културна еманципация в район Люлин” се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община Програма Европа 2013 г. и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София и югозападен район за Европейска столица на културата – 2019 г. Организация: Столична община – район „Люлин”

3 Каква е оценката Ви за развитието на културата на район "Люлин"?

4 Подкрепяте ли кандидатурата на София и югозападен район за европейска столица на културата 2019?

5 Предложения за въвеждане на културния мероприятия на територията на района.
Липсват места за кинопрожекции и театрални постановки. Изграждане на ритуална зала, лятно кино, открит амфитеатър и пързалка за ролкови кънки. Летен фолклорен фестивал. Занимания на открито.


Изтегли ppt "АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕДЕНА АНКЕТА ПО ПРОЕКТ: „КУЛТУРНА ЕМАНЦИПАЦИЯ В РАЙОН ЛЮЛИН”, ФИНАНСИРАН ПО ПРОГРАМА ЕВРОПА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА."

Сходни презентации


Реклама от Google