Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Правни аспекти на финансирането на регенерацията на изоставени индустриални зони в Румъния Mircea Grigorovschi „Този проект е финансиран с подкрепата на.

Сходни презентации


Презентация по темата: "Правни аспекти на финансирането на регенерацията на изоставени индустриални зони в Румъния Mircea Grigorovschi „Този проект е финансиран с подкрепата на."— Препис на презентация:

1 Правни аспекти на финансирането на регенерацията на изоставени индустриални зони в Румъния
Mircea Grigorovschi „Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Публикацията отразява само личните виждания на нейния автор и Комисията не носи отговорност за каквато и да е употреба на информацията, съдържаща се в нея.“

2 Осведоменост! Какви са европейските разпоредби по отношение на регенерацията на индустриални зони в Румъния? Какви са основните аспекти от законодателството, свързани с преструктуриране на изоставените зони в Румъния? Какви са принципите и целите на Закона за опазване на околната среда? Кои са основните закона за пространственото планиране и нормативните актове, свързани с регенерацията на изоставени зони в Румъния? Кои са релевантните правни разпоредби свързани с регенерацията на изоставени зони?

3 Цели на обучителната презетация
Да представи нормативната система за пространствената организация в Румъния. За предостави информация за основното законодателство за получаване на право за регенериране, възстановяване и преобразуване на промишленото наследство.

4 Съдържание Румънското законодателство:
Нормативна база за пространственото развитие; Нормативна база за градското планиране; Узаконяване на зоната, която ще бъде регенерирана. Аспекти, свързани с пречки от екологично естество

5 Основни наредби Кои са основните наредби в Румъния, които позволяват регенерацията на изоставени индустриални зони да се случи? Кои са основните наредби, които контролират преобразуването на безстопанствени сгради в Румъния? Кои са правните рамки, свързани с регенерацията на изоставени зони в Румъния? Какви са документите, свързани със защитата на историческите паметници в Румъния?

6 Завод за глюкоза, Букурещ

7 Най-старата печатница в Букурещ

8 Заводът за цигари, lasi

9 Благодарим Ви за вниманието!
„Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Публикацията отразява само личните виждания на нейния автор и Комисията не носи отговорност за каквато и да е употреба на информацията, съдържаща се в нея.“


Изтегли ppt "Правни аспекти на финансирането на регенерацията на изоставени индустриални зони в Румъния Mircea Grigorovschi „Този проект е финансиран с подкрепата на."

Сходни презентации


Реклама от Google