Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

М ПАРК АД гр. София.

Сходни презентации


Презентация по темата: "М ПАРК АД гр. София."— Препис на презентация:

1 М ПАРК АД гр. София

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Локация: М Парк АД има собствен имот от около 100 000 кв
Локация: М Парк АД има собствен имот от около 100 000 кв.м, намиращ се на главен булевард в северната част на гр. София, ул. Илиенско шосе №8, срещу Търговски център Илиенци. Комуникативност: Местоположението е много комуникативно – само на 10 км от околовръстното шосе и на 3 км до Централна гара. Лесна, бърза и удобна връзка към изхода на гр. София, както и към центъра. Достъп с масов транспорт: Работниците и посетителите могат да се възползват от удобния градски транспорт – трамвайни линии 11 и 12; автобусни линии 83, 87, 108; маршрутни таксита линии 18, 34, 42, 43, 44; връзка до метростанция на новия лъч на метрото; спирки на автобуси, свързващи гр. София с някои от близките села. Достъп с МПС: Имотът има три изхода към Илиенско шосе. Достъпът става с контролно - пропускателен режим.

16 Търговска марка и репутация: М Парк АД София е фирма с дългогодишни традиции в областта на проектирането, производството и внедряването на високопроизводителни металорежещи машини, както и на комплектоващи възли за тях. През 2006 г. насочихме вниманието си в усвояването и позиционирането на един нов за нашата досегашна дейност продукт – изграждането на сгради и помещения, които отдаваме под наем за производствени и складови нужди. Благодарение на своята репутация М Парк АД е разпознаваема марка дори след промяната на сферата на дейност на фирмата. Днес М Парк АД се рекламира и предлага от всички големи и по-малки брокерски агенции. Помещенията, които отдаваме под наем, са поместени в различни сайтове за имоти, а положителната устна реклама сред доволни клиенти продължава да ни радва най-много.

17 М Парк АД: На терен от около 100 декара е изграден комплекс от сгради, представляващи производствено-складови помещения (Логистични центрове), офиси, фотоволтаична електроцентрала, заведения за хранене, техническа инфраструктура, собствена разпределителна станция за ел. захранване, ВиК, захранване с природен газ, паркинги, озеленяване и др. Помещения: Клиентите ни могат да избират между следните складови и производствени помещения спрямо сферата на дейност, която упражняват.

18 Логистичен център 2 Най-новият ни Логистичен център, построен през 2012 г; Едноетажна сграда със ЗП – 8535 кв.м, които могат да бъдат разделени с големина от 2000, 4000, 8535 кв.м; Конструкция – стоманобетон, сандвич – панели. Височина – от 8,50 м до 10 м. Оборудван с пожароизвестяване и спринклерова инсталация. Всяко помещение разполага с по две рампи с височина – 1,10 м с изравнител. Самостоятелни санитарни възли; Дизайн и конструкция, съобразени с всички изисквания на клиентите; Предназначен за големите дистрибуторски компании в България, развиващи търговска и логистична дейност.

19 Логистичен център 1 Новопостроена сграда, с акт 16 от лятото на 2010 г. Двуетажна сграда с РЗП – 12 000 кв.м. Логистичният център е направен съобразно интересите и изискванията, които клиентите проявяват в днешните условия, съгласно проведени маркетингови проучвания. Проектиран и изграден по най-нова технология: масивна тухлена сграда; под от шлайфан бетон; изолация на стените и покрива; височина (4,80м и 4,20м на първи и втори етаж); асансьори с товароносимост 2 тона всеки. Помещенията са с различна големина - от 936 кв.м до 2268 кв.м.

20 Конструкция – стоманобетон; Пожароизвестяване;
Всеки склад има на разположение: Самостоятелен пътнико-товарен асансьор с товароносимост – 2т; По две самостоятелни санитарни помещения; Малък офис (около 20 кв.м); СОТ. Помещенията в Логоцентър 1 са предназначени за складиране и леки производства и са подходящи за фирми, занимаващи се с: хранително-вкусова промишленост; фармацевтична и парфюмерийна промишленост; модна индустрия; леки производства; шивашки цехове и др.

21 Производствено – складови помещения в реновираната база
на М Парк АД: Предназначени за фирми, които се занимават с: машиностроене; производство на дограма; производство и сглобяване на метални конструкции; производство на електрокари и мотокари; производство на уелнес центрове и басейни; компоненти и електроника за промишлеността; продукти от неръждаема стомана; метални изделия и прахови покрития;

22 Помещенията разполагат с портални кранове.
Височина – 6 м. до подкранов път. Конструкция – стоманобетон; под – бетон. Конструкция – метална, термопанели. Офисни помещения и нови санитарни възли. Отопление с газ;

23 Офиси: В складовите и в производствените помещения има налични офиси
Офиси: В складовите и в производствените помещения има налични офиси.В административната част на М Парк АД също има свободни офисни помещения, ако клиентът иска офисът му да е отделен от производството. Фотоволтаична електроцентрала: През 2011 г. М Парк АД въведе в експлоатация ново технологично производство – фотоволтаична електроцентрала с мощност 950 kWh. Иновативният проект е разработен с последно поколение фотоволтаични панели и инвертори, монтирани върху покрива на двете нови складови бази Логоцентър 1 и Логоцентър 2. Фасилити мениджмънт: Управлението, техническата поддръжка и поддръжката на градините се осъществява от екипа на М Парк АД, ръководени от Изпълнителния директор на Дружеството. Зелени площи: Панорамната гледка от офисите е уютна и релаксираща, като за целта са изградени красиви зелени площи.

24 Допълващи услуги: При наемането на помещение от нас, клиентът получава напълно безплатно определен брой паркоместа на паркинги на територията на М Парк АД; Клиентът получава също така видеонаблюдение и денонощна охрана, за които той отново не заплаща допълнително към наемната цена. Така наемателят може да бъде напълно сигурен за безопасността на стоката, която депозира на наша територия. В непосредствена близост до М Парк минава железопътна линия, свързана с Централна гара – София. Това е един изключително удобен и евтин начин за всеки от нашите клиенти да превозва своята стока, ако пожелае. Логистична подкрепа - свързваме клиентите директно с други фирми на наша територия, чиито услуги биха им били от полза; Благодарение на обратната връзка ние разбираме какво е най-важно за клиента и какво търси той.

25 За информация относно свободни помещения:
Tел. : 02/ ; GSM:  545; Факс: 02/


Изтегли ppt "М ПАРК АД гр. София."

Сходни презентации


Реклама от Google