Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Ротари клуб Централ TITLE

Сходни презентации


Презентация по темата: "Ротари клуб Централ TITLE"— Препис на презентация:

1 Ротари клуб Централ TITLE
Любомир Господинов - Ротари клуб Варна-Евксиноград Тренировъчен семинар за Елект президенти и секретари (ПЕТС), град Пловдив, Хотел „Империал“ Март 2016 г.

2 Ротари клуб Централ 1. Ротари клуб Централ - представяне
2. Вписване на целите 3. Следене на развитието на клуба 4. Заключение и задачи 5. Президентска грамота 2015/2016

3 Какво е Ротари клуб Централ?
Ротари клуб Централ е online инструмент на сайта на Ротари Интернешънъл който подпомага клубовете да поставят и проследяват изпълнението на планираните цели и задачи!

4 Ротари клуб Централ – какво е за клубовете?
Достъп до всички данни от едно място Намалява ползването на хартия Насърчава продължаване на лидерството Подпомага клубовете да следят прогреса си Създава прозрачност в дейноста Показва важността на работата която върши Ротари по целия свят

5 Ротари клуб Централ – къде да намерим?

6 1. Ротари клуб Централ - представяне
12 48 104 34 47 66 36 51 1909 1979 1966 1947 1977 1962 Изберете категория за която искате да поставите или редактирате своите цели!

7 1. Ротари клуб Централ - представяне
Membership Retention Rotarian Engagement Club Communication Public Relations Your Club

8 1. Ротари клуб Централ - представяне
Service Projects and Activities New Generations Clubs New Generations Participants Service

9 1. Ротари клуб Централ - представяне
Annual Fund Polio Plus Major Gifts and Benefactors Foundation

10 2. Ротари клуб Централ – Кой може да вписва цели?
CLUB LEVEL President Secretary Treasurer Foundation Chair Membership Chair Executive Secretary DISTRICT LEVEL District Governor *Assistant Governors Committee Chairs Executive Secretary Всички останали членове на клуба могат виждат въведените цели и прогреса в изпълнението им!

11 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Изберете категория в която искате да вкарате или редактирате своите цели. Тук е избрано Your Club. Използвай Drop-down за да видиш развитието на членството в твоя клуб през последните 5 години

12 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
После кликни Edit Избери твоята година за да въведеш цели

13 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
От 1 Юли до 1 Октомври, вкараното на 30 Юни ще се види тук. Данните от 1 Юли ще се появят когато клуба си изпрати 6 мес. отчет. Брой членове, когато е поставена новата цел. Дава се от Ротари Вкарай в процент или в брой членовете коитo целите. Процента се базира на броя членове когато е поставена целта. Тук данните се дават от Ротари Отразява броя членове присъидинили се към клуба след 1 Юли на предната година. Дава се от Ротари Напиши броя членове които планирате да приемете през тази година От приетите членове, вкарай в процент или брой членовете коите планирате да задържите.тази година.

14 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Данните от предходната година подадени от Ротари Членове в момента подадени от Ротари Вкарай броя членове, или процента им които ще участват в описаните дейности Вкарай броя членове, или процента им които са участвали във всяка дейност След като разгледате всички описани дейности, вкарайте общия брой на членовете ви, които ще вземат участие.

15 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Постигнато през предходни години Избери YES или NO във връзка с тази дейност Избери YES или NO във връзка с постигнатото в тази дейност Укажи броя планиран през тази година Укажи броя на постигнатото

16 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Вкарай годишните си цели за всяка дейност Вкарай броя на постигнатите цели

17 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Избери Service Използвай Drop-down за да видиш сервизните си проекти за последните 5 години

18 Ротари клуб Централ – вписване на цели
Вкарай броя проекти или дейности които планирате през тази година Този брой ще се генерира на база на броя изпълнени проекти които маркирате по-долу Кликни, за да вкараш повече детайли

19 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Вкарай ресурсите, които мислиш че ще са ти необходими за изпълнение на проекта Кликни за да добавиш детайли за проекта,патрньорите,зоната на фокус и др Кликвайки Achieved ще добави това до броя, горе на страницата Кликни за да добавиш детайли за партньори, зони на фокус и др.

20 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Тези 3 линка се повяват долу на страницата. Когато добавите нов проект ще бъдете насочени към долния екран.Това е списък с проектите ви в Show case и Rotary grants. Кликнете на Import box, после на Continue и проекта ви ще бъде добавен в Rotary Central

21 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Избери Foundation Giving Използвай Drop-down за да видиш даренеията на клуба ви за Годишния фонд за последните 5 години

22 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Вкарайте донорите, които бихте искали да имате във всяка категория.Вкарайте само най-големите им дарения. Данни подадени от Rotary Вкарайте средната сума на дарение от 1 личност. Автоматично се генерира на база на вкараните цели Данни подадени от Rotary

23 2. Ротари клуб Централ – вписване на цели
Данни подадени от Rotary Напишете сумата която Вашия клуб смята да дари Данни подадени от Rotary

24 3. Ротари клуб Централ – Следене развитието на клуба
District: 0000

25 3. Ротари клуб Централ - Следене развитието на клуба

26 3. Ротари клуб Централ - Следене развитието на клуба

27 4. Ротари клуб Централ – Заключение:
Ротари клуб Централ е нов, иновативен инструмент на РИ който дава цялостна картина за дейноста на Ротари клубовете и Дистриктите в реално време. През него за в бъдеще ще преминава все по-голяма част от обмена на информация между РИ и Ротари клубовете и Дистриктите. За да функционира пълноценно, всички клубове своевременно трябва да вкарват целите и задачите си през ротарианската година, за да могат и те, и ръководствата на Дистрикта и на РИ да получават актуална информация за както за прогреса в работата им, така и за тенденциите в развитието им.

28 4. Ротари клуб Централ – Задачи:
Елект Президентите и Секретарите на клубове още преди началото на следващата Ротарианска година да влязат с личните си акаунти в РК Централ и да се запознаят в детайли различните менюта и данните които трябва да се въвеждат. Запознавайли се с Ротари Централ да проверят дали са въведени данните за клуба им през текущата година, и ако не са да спомогнат на действащите бордове да ги въведат за да има съпоставимост на данните с предни години. Елект Президентите да обмислят и си набележат целите за годината на техния мандат още преди началото на ротарианската година. Елект Президентите с помоща на Секретарите да обсъдят в клубовете си приетите цели и ги въведат в РК Централ още в началото на ротарианската година, не по-късно от 30 Юли..

29 5. President Citation 2015/2016 – Президентска грамота
Кликни Кликни

30 5. President Citation 2015/2016 – Президентска грамота

31 Хотел „Интернационал”, Комплекс „Златни Пясъци”
Ротари клуб Варна Евксиноград и Ротари общността на Варна организират и Ви канят на ПРОЛЕТЕН РОТАРИАНСКИ БАЛ 16 Април 2016 г. 19:00 ч. Хотел „Интернационал”, Комплекс „Златни Пясъци”

32 Благодаря! Ротари клуб Централ
Любомир Господинов - Ротари клуб Варна-Евксиноград Тренировъчен семинар за Елект президенти и секретари (ПЕТС), град Пловдив, Хотел „Империал“ Март 2016 г.


Изтегли ppt "Ротари клуб Централ TITLE"

Сходни презентации


Реклама от Google