Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Презентацията се зарежда. Моля, изчакайте

Изкуството да сме Здрави

Сходни презентации


Презентация по темата: "Изкуството да сме Здрави"— Препис на презентация:

1 Изкуството да сме Здрави
Д-р. Dráuzio Varella

2 ...Изказвайте чувствата си.
Ако не искате да сте болни... ...Изказвайте чувствата си. Емоции и чувства които са прикрити, подтиснати, завършват в болести като: гастрит, язва, лумбални и гръбначни болки. С времето, подтискането на чувствата поражда рак. Тогава отиваме при специалист, за да споделим нашите интимности, нашите „тайни”, нашите грешки! Диалогът, говорът, думата, са силен лек и отлична терапия!

3 ...Взимайте решения. Ако не искате да сте болни...
Нерешителният човек остава в съмнение, в тревога, в терзание. Нерешителността акумулира проблеми, тревоги и агресии. Човешката история е изградена от решения. Да вземете решение е точно да знаете да отречете, да знаете да изгубите предимства и ценности, за да спечелите други. Нерешителните хора са жертва на стомашни проблеми, нервни болки и проблеми на кожата.

4 ...Намирайте Решения. Ако не искате да сте болни...
Негативните хора не намират решения и увеличават проблемите. Те предпочитат оплакването, клюките, песимизма. По-добре е да се запали клечка отколкото да се съжалява за мрака. Пчелата е малка, но произвежда едно от най-сладките неща, които съществуват. Ние сме това, което мислим. Негативната мисъл създава негативна енергия, която е трансформирана в болест.

5 ...Не Живейте Според Външния Вид.
Ако не искате да сте болни... ...Не Живейте Според Външния Вид. Който крие реалността, се преструва, позира и винаги иска да създава представа, че е добре. Иска да бъде виждан като перфектен, безгрижен и т.н., но акумулира тонове тежест. Бронзова статуя с крака от глина. Няма нищо по-лошо за здравето, от това да се живее според външния вид и фасади. Това са много лъскави хора, но с малки корени. Тяхната съдба е аптеката, болницата и болката.

6 ...Приемайте. Ако не искате да сте болни...
Отказът да се приеме и липсата на самоувереност ни карат да се отчуждаваме. Да бъдем едно със себе си е основата на здравословният живот. Тези, които не приемат това, стават завистливи, ревниви, имитатори, свръх състезателни, деструктивни. Бъдете приемани, приемете, че сте приемани, приемайте критиките. Това е мъдрост, здрав разум и терапия.

7 ...Вярвайте. Ако не искате да сте болни...
Този, който не се доверява, не комуникира, не е отворен, не е свързан, не създава дълбоки и стабилни връзки, не знае как да създаде истинско приятелство. Без доверие, няма взаимоотношение. Недоверяването е липса на вяра във вас и в самата вяра.

8 ...Не Живейте Живота Тъжни.
Ако не искате да сте болни... ...Не Живейте Живота Тъжни. Добрият хумор. Смехът. Почивката. Щастието. Те възстановяват здравето и носят дълъг живот. Щастливият човек има дарбата да подобрява средата, където и да живее. “Добрият хумор ни спасява от ръцете на доктора". Щастието е здраве и терапия.

9 Изпратете този email до своите приятели, за да не се разболяват!!


Изтегли ppt "Изкуството да сме Здрави"

Сходни презентации


Реклама от Google